[Catalog]

[Return]
Posting mode: Reply
Name
E-mail
Subject
Message
File
Embed   (paste a YouTube URL)
Password   (for post and file deletion)
 • Reguli:
  1. Nu postați CP
  2. Respectați cultura boardurilor. Contribuiți la discuții serioase.
   Shitpostuiți meta-post-iironic cu măsură, c-ap luați po ebalu cu banhammeru.
 • Supported file types are JPG, PNG, GIF, WEBP, MP4 and WEBM.
 • Maximum file size allowed is 20 MB.
 • Images greater than 250x250 will be thumbnailed.
 • Currently 1399 unique user posts.

File: 1706828237782.jpg–(1.24MB, 1024x1536, file.jpg)
No.44837
sunt un norocos (text de parcurs în 77 de secunde)

dacă m-ați cunoaște mai bine ați afla, uimiți, că, dincolo de măștile sociale, sunt o fire sensibilă și cumsecade. dacă ați fi intrat pe patreon-ul meu acolo ați fi găsit un eseu autobiografic despre formarea mea ca om & artist. desigur, ca și fiecare dintre noi, am și eu taracanii mei, care-s cei mai toleranți taracani din lume. nu spun asta să mă laud, o spun pentru că cred în principiul cauză-efect, motiv din care cred că multe lucruri bune în viață mi s-au întâmplat nu pentru că am mari talente, dar anume pentru că am un suflet smerit și infantil. bunătatea, la fel ca și răutatea, sunt ca bumerangul.

am făcut tot posibilul să-mi las loc de *bună ziua* chiar și cu cei mai înrăiți dușmani. n-am trântit niciodată uși, le-am lăsat crăpate. aseară am avut ultima emisiune la vocea basarabiei și întorcându-mă acasă am calculat că-n peste 100 de interviuri am fost refuzat doar de 8 ori. statistica asta m-a făcut să mă gândesc că nu-s chiar un căcat de câine dacă atâta lume a binevoit să vină la o vorbă. tot aseară făceam o statistică și am ajuns la concluzia că ultimii 12 ani am avut parte de șefe cu care am avut onoarea și plăcerea să lucrez și care au fost înțelegătoare cu mine, șefe ca Dina Zaiaț la Prima Oră, Tatiana Iojita la RMT, Valentina Ursu la Vocea Basarabiei.

sunt un om norocos, ba chiar un om fericit, pentru că știu că dacă se închide o ușă în fața mea, neapărat, în viitorul cel mai apropiat, se va deschide alta. încă mă așteaptă aventuri. și banii, banii tot așteaptă undeva acolo.

mulțumesc tuturor care m-au ajutat c-un gând bun în viața asta, gândurile bune formează acea armură în care ne îmbrăcăm înainte să ieșim unu la unu în bătăiliile cu balaurul realității. să știți că-n inima mea o să am întotdeauna și eu un gând bun pentru voi.
pace.

foto sursa: weseeyouart
¨ No.44845
Nagatoro ❤️
¨ No.44928
moldo-conspirația

una dintre cele mai mari minciuni pe care ni le tot spun peste tot e că Moldova este o țară săracă. în umila mea opinie nu-i așa.
din aprilie până în noiembrie merg foarte mult cu bicicleta, în călătoriile mele am văzut case prin zona drumul viilor, petricani, schinoasa de proporții colosale, case de milioane de euro, am văzut garduri de aproape 10m, am trecut pe lângă castele (literalmente).
pe străzile orașului am văzut bolide la preț de toate salariile mele din viața asta și câteva din viața următoare. am văzut mașini care abia apar în țările din lumea întâi, în md ele deja-s pe gaz.
cum se construiește vreo cutiuță fără locuri de parcare, în câteva luni toate apartamentele sunt vândute, apartamente la preț de case în europa.
citesc știri cum aproape zilnic cineva este jefuit de 50K, 100K, 300K euro (bani ținuți la ei sau în casă).
în magazine prețurile sunt exact ca-n afară și n-am avut în viața mea o zi în care seara după lucru să nu stau la coadă în market, am văzut cu ochii mei la kaufland și metro cecuri de peste 10K mdl și n-aș spune c-au cumpărat chiar petru pregătire de apocalipsă.
nu prea înțeleg de ce să-i spui unei țări că-i săracă?
Moldova e orice numai nu săracă, după mine.
#parazituproletar

Delete Post