[Catalog]

[Return]
Posting mode: Reply
Name
E-mail
Subject
Message
File
Embed   (paste a YouTube URL)
Password   (for post and file deletion)
  • Reguli:
    1. Nu postați CP
    2. Respectați cultura boardurilor. Contribuiți la discuții serioase.
      Shitpostuiți meta-post-iironic cu măsură, c-ap luați po ebalu cu banhammeru.
  • Supported file types are JPG, PNG, GIF, WEBP, MP4 and WEBM.
  • Maximum file size allowed is 20 MB.
  • Images greater than 250x250 will be thumbnailed.
  • Currently 1372 unique user posts.

File: 1693122480411.gif–(170.12KB, 326x281, 087.gif)
No.42585  >>42587, >>42592
Internetul e unul din motivele că media în ziua de azi e așa de căcat. Înainte, pentru a promova un conținut la copii și adolescenți, trebuia să le placi și părinților lor. Părinții controlau cât timp stă copilul la televizor și ce privește, la fel când se duce la cinema și la ce. De aceea conținutul trebuia nu doar să placă unei persoane imature și impulsive, dar și să fie aprobat de o persoană matură și rațională. Acuma, grație internetului, producătorii de filme pot comunica direct cu consumatorul, de asta pot produce orice căcat și el va fi consumat.
Dar nu e la fel cu ideologiile? Creștinismul, fascismul, comunismul, chiar și putinismul erau pe moarte acu 10 ani, nicio persoană rațională nu le-ar fi luat în serios. Însă, grație internetului, ideologii au putut comunica direct zumerilor proști fără gândire critică și acuma e plin internetul de ortodocși trad bazați based Putin Big Floppa nu e crimă de război dacă te-ai distrat. Doar le arăți un memas de cea mai joasă calitate și cretinul subvârstnic îl va răspândi la infinit. Că doar ce face un zumăr când larpează a ceva -ism? Că doar nu ar fi o problema dacă și-ar bate fruntea de podea în fața icoanelor până-i curg creierii, atât timp cât e la el acasă. Nu, zumărul în schimb va începe să posteze pe soșalmidia cât e de bazat, va produce memasuri și va răsândi acest mediavirus încă mai departe.
Zoomerii sunt vectorul prin care tot căcatul pătrunde în societate și discurs.
¨ No.42586
Nagatoro ❤️
¨ No.42587  >>42588
>>42585
Asta ar fi doar un motiv pentru care se intampla asa.
Alt motiv e ca pur si simplu capitalismul liberal e un cancer care erodeaza si sufletul si nivelul de trai si oamenii se uita dupa alternative.
¨ No.42588  >>42589
>>42587
subvârstnic credul detectat
¨ No.42589
>>42588
>subvârstnic
as vrea, as vrea...
¨ No.42592
>>42585
>Părinții controlau cât timp stă copilul la televizor și ce privește
Pă dracu. Îl puneau pe copil în față la TV toată ziua ca să tacă din gură și uitau de el, la fel cum acum îi pun la copil telefonu în mână ca să tacă din gură și uită de el. Nu e vina internetului că părinții sunt puturoși.
>erau pe moarte acu 10 ani
Crezi tu. Erau la fel de puternice ca și acum, doar că nu te uitai tu ca să vezi. Singurul lucru pe care l-a făcut internetul e că a făcut existența lor mai evidentă.
>Nu, zumărul în schimb va începe să posteze pe soșalmidia cât e de bazat, va produce memasuri și va răsândi acest mediavirus încă mai departe.
Așa și ce te fute pe tine grija? Nu-ți convine, închide tab-ul. Terminally online faggot.
>Zoomerii sunt vectorul prin care tot căcatul pătrunde în societate și discurs.
Da coaie, nu-i vina degeneraților de mileniali care se boceau pe toate platformele că poponărelile lor nu sunt acceptate, nu ei sunt cei care s-au apucat să aducă mizeria de pe internet în viața reală. Nu, e vina zumărilor că fac meme-uri și fac mișto.
¨ No.43979
nagatoro❤️
¨ No.43983
>Părinții controlau cât timp stă copilul la televizor și ce privește
Ba nu controlau. Veneau colegii in clasa a 4-a sa povesteasca ce filme porno s-au mai dat azi-noapte pe TV1000.
Doar PCR controla ce, cum si cat vede romanu la televizor si asta era un lucru bun.

Delete Post